Szeptember - 2019
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Aktuális hírek

HARMAN céglátogatás középiskolásoknak

2019. május 23-án ismét sor került céglátogatási programra az EFOP 3.5.1. projekt szervezésében. Ezúttal 10 székesfehérvári érdeklődő, 11. évfolyamos diák látogatott el a Harman Becker Kft. telephelyeire. (Bővebben)

Középiskolai igazgatóknak szerveztek fórumot a BCE Székesfehérvári Campusán

Az egyetemen zajló aktuális változások, a duális képzés nyújtotta lehetőségek és a Corvinus Tudástőzsde programja volt a témája annak a szakmai  megbeszélésnek, melyet 2019. május 15-én szerveztek a BCE Székesfehérvári Campusán. (Bővebben)

Egyre népszerűbb a Corvinus duális képzése - információs napot tartottak a Székesfehérvári Campuson

Duális Információs Napot tartott 2019.04.15-én a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa a székesfehérvári városháza dísztermében. A rendezvényen jobban megismerhették az egyetem kínálta lehetőségeket és a duális képzések céges partnereit a jelentkező diákok. A program második felében pedig campus-túra keretében tekinthették meg a felsőoktatási intézmény infrastruktúráját az érdeklődők. (Bővebben)

„Versenyképesség és innováció Magyarországon” címmel szervezett előadásokat a CAKK

Rendkívül sikeres volt a Corvinus Alba Karrier Klub első nagyszabású rendezvénye 2019. március 7-én. A CAKK, azaz a Corvinus Alba Karrier Klub az egyetem székesfehérvári campusán alakult azzal a céllal, hogy közösség és szemléletformáló módon olyan programokat szervezzen, melyek gyarapítják a felsőoktatási intézményben tanuló fiatalok gyakorlati tudását. (Bővebben)

Kerekasztal az Egyetem és Székesfehérvár képviselőivel

2019. január 29-én Szántó Zoltán, általános rektorhelyettes, Szabó Gy. Lajos oktatási rektorhelyettes és Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester részvételével kerekasztalbeszélgetés zajlott a Székesfehérvári Campuson. Az eseményen Székesfehérvár és az egyetem vezetői összegezték az eddigi közös munkát és osztották meg a résztvevőkkel a jövőbeni terveiket. (Bővebben)

Az EFOP351 projekt egy éve - workshop a Székesfehérvári Campuson

2019. január 29-én workshopot tartottunk Székesfehérváron, amelyen bemutattuk az érdeklődőknek (oktatóknak, duális partnereninknek és a társegyetemek képviselőinek) a projekt néhány eredményét: a duális partnerek és a hallgatók körében végzett kutatásokat, három szak fejlesztésének és a hallgatói mentorrendszer tapasztalatait. (Bővebben)

Corvinuson zajló EFOP projektek bemutatkozása - konferencia

Az Emberi Erőforrások Operatív Program keretében a Budapesti Corvinus Egyetem 4,08 Mrd Ft összegű támogatást nyert – ezzel a felsőoktatási intézmények között 11. – oktatási innovációk bevezetésére, duális tananyagok fejlesztésre, kutatási kapacitás növelésre és a kutatási eredményesség támogatására a Székesfehérvári Campus beruházási munkálataira. Az első év elteltével 2018. december 6-án az EFOP projektek kutatói rátekintettek az eddigi eredményekre és megismerhették a folytatásban tervezetteket. (Bővebben)

Prezentálni tudni kell - tréning duális hallgatóknak

Prezentációs készségek és képességek fejlesztése címmel, 2018. november 29-én tréninget szerveztek első éves duális hallgatók számára a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A cél a diákok előadói készségeinek fejlesztése volt. (Bővebben)

ARCONIC-KÖFÉM és VIDEOTON céglátogatás középiskolásoknak

A Videoton Autóelektronikai Kft. és az Arconic-Köfém Kft. telephelyére látogattak el középiskolások az EFOP3.5.1. projektnek köszönhetően. A székesfehérvári 10-11. évfolyamos fiatalok megismerkedhettek a két cég infrastruktúrájával és tevékenységeikkel. (Bővebben)

Duális workshopot tartottunk a Campuson!

Május 15-én ismét meghívtuk duális partnereinket, hogy közösen beszéljük meg a félév tanulságait (Bővebben)

Székesfehérvári duális információs nap

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa április 23-án tartotta duális információs napját. (Bővebben)

Duális Café

Az BCE Ellátásilánc-menedzsment mesterszakja 2018. őszén is indul duális képzési formában. A Gazdálkodástudományi Kar 2018. január 19-i nyílt napja mellett egy társ-rendezvényen, a Duális Caféban szeretettel várta a képzésünk és annak duális formája iránt érdeklődő hallgatókat. (Bővebben)

(2018. január 31.)

Lezajlott a nyitórendezvényünk!

A projekt 2018. január 12-én tartotta nyitórendezvényét a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A rendezvényen beszédet mondott Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettesállamtitkár és Mészáros Attila Székesfehérvár megyei jogú város alpolgármestere is. (További részletek)

(2018. január 15.)

C#A Corvinus Alba

2018-ban megújulunk!

A Corvinus Beetető rendezvények a jövőben Corvinus Alba, C#A néven jelentkeznek majd. Az első C#A  eseményre 2018. január 9-én került sor, melynek vendége Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere volt.

C#A Továbbtanulás Székesfehéváron? Kérdezd a Polgármestert!

(2018. január 15.)

Fejlesztési felelősök találkozó

2017. november 30-án a projekt vezetése megbeszélést folytatott a projektben fejlesztendő duális képzések fejlesztési felelőseivel. A megbeszélésen a tanulási eredmények szemléletű képzésfejlesztésről, a fejlesztések ütemezéséről és a rendelkezésre álló források elosztásáról esett szó.

(2017. november 30.)

Utolsó frissítés: 2019.06.03.