Szeptember - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

Workshop a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban (2017.11.23.)

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa jelentős fejlesztések előtt áll, amelyek sikeres végrehajtása proaktív és nagy összefogásra épülő operatív munkával, továbbá az EFOP pályázatok által elnyert források segítségével és Székesfehérvár Megyei Jogú Város támogatása mellett teremthető meg.

 

Dr. Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem Rektora felkérésére 2017. október 10-től a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán működő oktatási és kutatási programok koordinációjáért, valamint a Campus akadémiai fejlesztéséért felelős rektori megbízott kezdte meg munkáját. A feladatot Dr. András Krisztina, egyetemi docens, az Üzleti Gazdaságtan Tanszék vezetője, a Sportközgazdász mesterszak szakfelelőse látja el. A rektori megbízott feladatai közé tartozik a Székesfehérvári campus oktatási, kutatási tevékenységeinek, projektjeinek összehangolása, vállalati, duális partneri kapcsolatok koordinációja, illetve továbbfejlesztése.


A duális találkozó célja volt, hogy az Egyetem által elnyert EFOP 3.5.1.-16 pályázati jelzésű, a „Duális és kooperatív felsőoktatási képzések, felsőoktatási szakképzési és szakirányú továbbképzések fejlesztése” című projektet annak vezetői és alprojektvezetői bemutassák a Város vezetésének és az Egyetem duális partnereinek.


A találkozó programjában köszöntőt mondott Mészáros Attila, Székesfehérvár Megyei Jogú Város kiemelt fejlesztések és ifjúsági ügyekért is felelős Alpolgármestere, majd Dr. András Krisztina, rektori megbízott mutatta be röviden megbízása tárgyát, annak az EFOP-projektekhez való kapcsolódását, illetve szólt a duális partnereknek a fejlődési elképzeléseiről, a Campus jövőbeni víziójáról, terveiről.

Ezt követőn Dr. Marciniak Róbert, az EFOP program egyik alprojektvezetője ismertette a képzésfejlesztési projekt céljait, tervezett eseményeit, majd Pálvölgyi Krisztián alprojektvezető mutatta be a képzésfejlesztési koncepciókat és terveket. A találkozó második felében a nagyszámban jelen levő duális partnerek osztották meg a részt vevőkkel a duális képzéssel kapcsolatos eddigi tapasztalataikat, visszajelzéseikkel segítve a duális képzés jövőbeni fejlesztését.

Utolsó frissítés: 2019.06.03.